۵/۵ - (۱ امتیاز)

تفاوت میکرودرم ابریژن با میکرونـیدلینگ

میکرودرم ابریژن یکی از روش های جوانسازی پوست می باشد. با استفاده از این روش لایه های سطحی و مرده پوست برداشته می شوند و پوست شفاف تر و شاداب تر می شود. این تکنیک را می توان هم بر روی صورت و هم سایر قسمت های بدن انجام داد.در این مقاله توضیحاتی در مورد تفاوت میکرودرم ابریژن با میکرونیدلینگ ارائه خواهد شد.

ضمن آنکه این روش دارای مزایای بسیار زیادی است، می تواند عوارض را نیز به دنبال داشته باشد. اسکار، آکنه و عدم یکدست بودن رنگ پوست که اصطلاحا به آن هیپرپیگمانتاسیون گفته می شود و نیز آفتاب سوختگی و لکه های ناشی از آن، لکه های پیری و بی ریخت شدن پوست از عوارض احتمالی این تکنیک هستند.

ما می‌خوایم توی این مقاله از آفرودیت بیوتی کلینیک در مورد تفاوت میکرودرم ابریژن با میکرونـیدلینگ صحبت کنیم. پس تا آخر این مقاله همراه ما باشین.

میکرودرم ابریژن چگونه انجام می شود؟

میکرودرم ابریژن به روشی اطلاق می شود که به نوعی لایه بردار پوستی به آن می گویند. روش انجام این کار به طوری است که بلافاصله بعد از آن می توانید تفاوت را احساس کنید و پوست خود را صاف تر و لطیف تر لمس کنید. زمانی که کار جوانسازی به این طریق به پایان می رسد پوست شفاف و درخشان می شود و اگر به طور اصولی و حرفه ای صورت گرفته باشد، پوست صورت کاملا یکنواخت می شود.

در این روش از دستگاه هایی که معمولا دارای سر زبری هستند استفاده می شود. کسانی که از دستگاه های خانگی برای این کار استفاده می کنند باید به این نکته توجه داشته باشند که این دستگاه ها از نوع حرفه ای آن که در مطب پزشکان وجود دارد خیلی ضعیف تر هستند و اثرات به نسبت کمتری را بر روی پوست ایجاد می کنند.

یکی از خصوصیت های این روش لایه برداری بسیار نازک می باشد که در برخی موارد مشتریان را بر آن می دارد که به صورت چند باره آن را تکرار نمایند. با توجه به نوع کاربری این تکنیک و همچنین رشد سریع پوست و تغییرات حاصله به مرور زمان، نیاز است که به صورت ادواری این اقدام تکرار شود و تا نتایجی که قبل به دست آمده است حفظ شود و زیبایی پوست فرد به قوت خود باقی بماند. بهترین زمان استفاده به صورت هفته ای یک بار است و اگر جوانسازی به جلسات بیشتری نیاز داشته باشد می توان حتی به صورت یک بار در ماه هم آن را انجام داد.

با توجه به اینکه این روش دوران نقاهت چندانی ندارد و نیازی به استراحت در منزل نخواهد داشت، اما توجه به برخی عوارضات احتمالی خالی از لطف نمی باشد. سرخ شدن پوست، حساسیت در زمانی که پوست را لمس می کنید و احساس سوزش در صورت در برخی مواقع معمولا وجود دارند. از طرفی دیگر عارضه هایی مانند خونریزی و جوش زدن و عفونت و پوسته پوسته شدن صورت به صورت نادر امکان اتفاق افتادن آنها وجود دارد که باید مد نظر داشت.

میکرونـیدلینگ به چه منظور انجام می شود؟

میکرونیدلینگ یکی دیگر از روش های جوانسازی پوست است که بیشتر در مواردی مانند از بین بردن چین و چروک ها و مشکلات پوستی از قبیل آکنه اسکار و عدم یکنواختی در پوست و هیپریگمانتاسیون و ترک هایی که بر روی پوست ایجاد می شوند و … کاربرد دارد و از آن استفاده می شود.

به طور کلی قسمت های صورت و پوست سر و در برخی مواقع هم سایر اعضای بدن جز گزینه هایی هستند که در این روش می توان درمان را بر روی آنها انجام داد و جوانسازی را اعمال نمود. البته این تکنیک در مقایسه با روش قبلی حرفه ای تر و جدیدتر است و اصطلاحات زیادی در این مورد وجود دارد که از جمله آن القای کلاژن یا درمان القای کلاژن و سوزن زدن پوست می باشد.

در خصوص عوارضات احتمالی این روش باید عنوان کرد که به دلیل تازه بودن آن نمی توان عوارضات چندانی را برای آن در نظر گرفت و باید این موضوع را منوط به نظر پزشکان متخصص دانست.

نحوه انجام کار در میکرونـیدلینگ به چه صورت است؟

تکنیک جوانسازی با استفاده از میکرونیدلینگ به صورت ایجاد کردن سوراخ های ریز در و ظریف انجام میشود نهایت طولی که برای این سوزن ها در نظر گرفته شده است ۰,۵ تا ۳ میلی متر است. در این روش تاکید بر کلاژن سازی و تحریک پوست برای این کار است.

از ابزار درمارولر برای این کار استفاده می شود. شاید جالب باشد اما با استفاده از این ابزار می توان در یک سانتی متر مربع به میزان ۲۵۰ سوراخ ریز ایجاد کرد. به دلیل اینکه روش یاد شده می تواند دردناک باشد و تحمل آن برای مشتریان سخت است متخصصان معمولا از کرم های بی حس کننده استفاده می کنند.

موارد منع انجام میکرونـیدلینگ و میکرودرم ابریژن

میکرونیدلینگ و میکرودرم ابریژن را در برخی موارد نمی توان از آنها استفاده کرد و باید سراغ روش های دیگر رفت. توصیه می شود در شرایطی که در ذیل آمده است به هیچ عنوان سراغ این تکنیک ها نروید. زخم ها و جراحت هایی که به صورت باز هستند، عفونت های پوستی، زگیل، آکنه، مشکلات عروقی و دیابت و … از جمله این منع درمان می باشند. البته در زمانی که فرد در دوران بارداری به سر می برد هم نباید این روش ها را استفاده کرد.

مقایسه میکرونـیدلینگ با میکرودرم ابریژن

درتفاوت میکرودرم ابریژن با میکرونیدلینگ به طور معمول یکی از مسائلی که مد نظر است بحث مالی آن است. البته نمی توان مبلغ ریالی برای هیچ کدام از آنها در نظر گرفت چراکه عواملی همچون تعداد جلسات مورد نیاز برای جوانسازی و ترمیم پوست و استفاده از درمان های ترکیبی و اجرت متخصص و تفاوت نواحی مورد درمان در این بین تاثیر گذار هستند.

در روش ابریژن معمولا برای لایه برداری از آن استفاده می شود اما در روش میکرونیدلینگ بیشتر برای کلاژن سازی از آن مورد استفاده قرار می گیرد. کاربرد هایی که این دو روش دارند نیز با هم تفاوت هایی دارند که در روش اول برای ازبین بردن چین و چروک و خطوط ریزی که بر روی پوست ایجاد می شوند کاربرد دارد و در روش دوم غالب کاربرد آن در مورد ترک های پوستی و پیگمانتاسیون می باشد.

در هر دو تکنیک هم نباید از فرآورده های برنزه و پاک کننده هایی که خاصیت قوی دارند استفاده کرد. زمانی که کار لایه برداری و جوانسازی به اتمام می رسد باید از کمپرس سرد و ژل آلوئه ورا برای حصول نتایج بهتر استفاده کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *