۴.۷/۵ - (۳ امتیاز)

ژل ها مواد خاصی هستند که در پزشکی زیبایی برای اصلاح ایرادات پوستی مانند چین و چروک و جای زخم ناشی از آکنه و یا جراحی استفاده می شوند. تزریق ژل میتواند بنابر درخواست مراجعه کننده بصورت دائمی و یا نیمه دائمی انجام شود اما تزریق هر دو مورد بصورت یکسان انجام می شود و تنها مواد داخل شان متفاوت خواهند بود.

می‌خواهیم در این مقاله از آفرودیت بیوتی کلینیک در مورد تزریق ژل دائمی صحبت کنیم. پس تا آخر این مقاله همراه ما باشین.

ژل دائمی چیست؟

ژل های دائمی، مصنوعی یا غیرقابل جذب، مواد خاصی هستند که بدن به هیچ وجه قادر به متابولیسم آنها نیست، برخلاف آنچه که درمورد فیلرهای بیولوژیکی و فیلرهای نیمه دائمی اتفاق می‌افتد. همراه با دومی، فیلرهای دائمی در گروه فیلرهای عمقی قرار می گیرند.

باتوجه به ناتوانی بدن در متابولیسم آنها، پرکننده‌های دائمی در بافت زیر جلدی – یا در درم، بر حسب مورد – به طور دائم باقی می‌مانند. آنها برای اصلاح فرورفتگی ها و شیارهای پوست که بسیار عمیق تر از خطوط عادی صورت هستند، نشان داده شده اند.
آنها این مزیت را دارند که در صورت وجود یک اثر زیبایی شناختی نامطلوب قابل حذف هستند.

از طرف دیگر – علاوه بر عوارض جانبی که دارند – خطر واکنش های آلرژیک به پروتز افزایش میابد. علاوه بر این، استفاده از آنها در دراز مدت تا حدودی غیر ایمن است و می تواند حتی عوارض جانبی جدی مانند عفونت، آبسه، فیبروز و گرانولوم پرکننده، از دست دادن حساسیت و مشکل در حرکت ناحیه تحت درمان ایجاد کند.

تزریق ژل دائمی

انواع ژل دائمی کدام است؟

ژل های دائمی از پلیمرهایی با پیوندهای آلکیل آمید و پلی آکریل آمید به دست می آیند. بنابراین، در میان مواد اصلی مورد استفاده قرار می‌گیریم:

  • ژل پلی آکریلیمید (es. Aquamid).
  • سیلیکون مصنوعی / تزریقی.

ماندگاری ژل دائمی بعد از تزریق تا چه مدت است؟

در ژل های دائمی تزریق با ژل هایی انجام می گیرد که بر پایه مواد کاملاً مصنوعی ساخته شده‌اند که نمی‌توانند توسط پوست بازجذب شوند. بنابراین اثرات آنها در طول زمان باقی می ماند، اما می تواند عوارض جدی تری نسبت به انواع دیگر ژل های تزریقی ایجاد کند.

تزریق ژل دائمی چگونه انجام می شود؟

همانطور که گفته شد، ژل در مناطقی که تزریق می شوند، عمل پرکننده ای دارند. جای تعجب نیست که اصطلاح «فیلر» از انگلیسی گرفته شده و به معنای «پرکننده» است. بیشتر ژل ها این عمل را مستقیماً انجام می دهند. به عبارت دیگر، ژل در حجم‌های معینی متناسب با ناحیه مورد درمان تزریق می‌شود و بلافاصله آن را پر می‌کند، شیارها را صاف می‌کند و نواحی خالی صورت را پر میکند. پرکننده پلی لاکتیک اسید (پرکننده بیولوژیکی یا قابل جذب) است. هنگامی که این ژل تزریق می شود، یک عمل پرکننده فوری ایجاد نمی کند، بلکه یک اثر تحریک کننده بر روی سنتز کلاژن جدید اعمال می کند و نوعی اثر لیفت کننده و غیر مستقیم پرکننده ایجاد می کند.

کلاژن، در واقع، یک پروتئین مهم و اساسی است که – همراه با الیاف الاستیک و گلیکوزامینوگلیکان ها – داربستی را تشکیل می دهد که از پوست ما حمایت و پشتیبانی می کند. به دلیل افزایش سن، کلاژن سریعتر تجزیه می شود، در حالی که سنتز آن به شدت کاهش می یابد و باعث ایجاد چین و چروک شده و باعث میشود مقاومت، استحکام و همچنین رنگ پوست از بین برود. بنابراین، فیلر پلی لاکتیک اسید قادر است با تحریک سنتز کلاژن جدید، به منظور بازسازی ساختار پوست و دادن استحکام، فشردگی و لحن جدید، اثر پرکننده ای اعمال کند.

جهت مشاوره و رزرو نوبت می توانید با شماره های ۰۹۱۲۰۶۶۰۴۴۷  ، ۰۹۰۲۳۹۰۹۱۹۰  و  ۰۲۱۲۲۰۹۱۵۷۱ تماس بگیرید. یا از طریق تکمیل فرم زیر ، نام و شماره تماس خود را وارد نمایید تا در اسرع وقت جهت تعیین زمان نوبت با شما تماس حاصل گردد.

 

تزریق ژل دائمی

تزریق ژل دائمی چه زمانی تاثیر خود را نشان می دهد؟

نتایج ژل ها عموماً بلافاصله بعد از تزریق قابل مشاهده و قابل درک است. اگر فیلرها به مقدار کافی، در نواحی مناسب و توسط پزشک متخصص در این زمینه تزریق شوند، به شما امکان می دهند اثری به نام “لیفتینگ نرم” را به دست آورید که ظاهری جوان شده اما همچنان طبیعی بصورت می بخشد. یکی از مزیت های مهم در تزریق ژل دائمی نرم کردن و جوانسازی طبیعی پوست است. علاوه بر این، در مقایسه با جراحی پلاستیک ، تزریق ژل دائمی را می توان روشی نسبتاً ایمن با عوارض جانبی کمتر در نظر گرفت.

عوارض جانبی احتمالی تزریق ژل دائمی چیست؟

در حالی که تزریق ژل دائمی ایمن و موثر در نظر گرفته می شود، اما باز هم می تواند سبب بروز برخی عوارض شود. که برخی از آنها عبارتند از:

  • ایجاد علائم کوچک در محل تزریق . که خوشبختانه بعد از چند روز از بین خواهد رفت.
  • قرمزی و ایجاد تورم، کبودی و/یا هماتوم کوچک. این عوارض جانبی پس از تزریق فیلر بسیار رایج هستند، اما عموماً در مدت کوتاهی ناپدید می شوند.
  • درد _ درک یا عدم درک درد کاملاً فردی است و از فردی به فرد دیگر متفاوت است و همچنین با توجه به ناحیه تحت درمان متفاوت است. در واقع برخی از نواحی نسبت به سایرین حساس‌تر هستند (مانند لب‌ها) و ممکن است در حین تزریق دچار درد شوند. برای جلوگیری از این عارضه جانبی ناخوشایند، پزشک می تواند قبل از جراحی، کرم های بی حس کننده مخصوص را روی ناحیه تحت درمان قرار دهد.
  • گزگز و/یا از دست دادن موقت حس در ناحیه تحت درمان. همچنین در این مورد اینها عوارض جانبی هستند که در مدت زمان کوتاهی برطرف می شوند.
  • تورم موضعی ، آبسه ، التهاب ، فیبروز و گرانولوم پرکننده. این عوارض بیش از همه با استفاده از تزریق ژل خود را نشان می دهد. بنابراین بهترین است از ژل های قابل جذب و نیمه دائم استفاده نمایید.

تزریق ژل دائمی چگونه انجام میشود؟

چه افرادی کاندیدای مناسب ژل دائمی نیستند؟

قبل از اقدام به تزریق هر نوع فیلر اعم از دائمی و یا نیمه دائمی ، جراح باید شرایط سلامتی بیمار را به دقت ارزیابی کند. حتی اگر تزریق فیلر کاملا بی دردسر و بی خطر باشد باید حتما قبل از تزریق با یک پزشک در رابطه با این موضوع مشورت نمایید.

به طور خاص، ژل ها نباید در موارد زیر استفاده شوند:

  • در صورت حساسیت و یا مشکوک به حساسیت داشتن به مواد استفاده شده در ژل.
  • در دوران بارداری و شیردهی.
  • اگر از اختلالات خونریزی رنج می برید.
  • اگر اختلالات پوستی و/یا بافت همبند با طبیعت خودایمنی دارید.
  • در صورت عفونت های مداوم ویروس هرپس.

 

هزینه تزریق ژل دائمی

حتما به این موضوع توجه کنید که ژل دائمی با قیمت خیلی پایین و یا قیمت خیلی بالا دلیل بر بی کیفیت و یا با کیفیت بودن ژل نمی باشد. هزینه تزریق ژل بر اساس موارد متفاوتی محاسبه می گردد که عبارتند از:

  • مقدار ژل مورد نیاز جهت تزریق
  • نوع ژل تزریقی
  • محلی که به آن مراجعه می کنید

 

جهت مشاوره و رزرو نوبت می توانید با شماره های ۰۹۱۲۰۶۶۰۴۴۷  ، ۰۹۰۲۳۹۰۹۱۹۰  و  ۰۲۱۲۲۰۹۱۵۷۱ تماس بگیرید. یا از طریق تکمیل فرم زیر ، نام و شماره تماس خود را وارد نمایید تا در اسرع وقت جهت تعیین زمان نوبت با شما تماس حاصل گردد.

 

تزریق ژل دائمی چگونه انجام میشود؟

آیا تزریق ژل دائمی درد دارد؟

اگر آستانه درد بالایی داشته باشید تزریق را حتی بدون نیاز به بی حس کننده نیز می توانید انجام دهید اما چنانچه آستانه درد پایینی داشته باشید متخصص قبل از شروع به تزریق محل تزریق ژل را با یک پماد و یا یک کرم بی حس خواهد کرد و سپس عمل تزریق را انجام خواهد داد.

 

بیشتر بخوانید: